Mielőtt rátérnénk a legfőbb online kereskedelmi stratégiákra, rögzítenünk kell néhány kulcsfontosságú fogalmat és szükséges megismerni a CopyOp Trading működési elvét. A vállalati tervezés tapasztalati előzményei során az informális és a formális tervezést különíthetjük el. Általában mindkettőhöz szükségeltetik egy egyszerű pénzügyi terv rövid távú pénzügyi mutatókkal. Hosszú távú stratégiákat akkor érdemes alkalmazni, ha parciális előirányzatokat és különálló tervezési részlegekkel dolgozunk együtt egyazon időben.

Bináris kereskedés stratégia

A stratégiai modernitás elmélete az online korszakban vette kezdetét. A Harvard iskola alapvetően két kérdésrebináris opció stratégia keresi a választ: Milyen üzleti területeken van jelen a vállalkozás és milyen üzletágakban szándékozik tevékenykedni a jövőben? Az iskola kialakította a SWOT elődjét, mely az online kereskedelem és a bináris stratégiákat támogató fundamentális elemzés relációiban is kulcsfontosságúak lehetnek. Az S betű (Strengths) az erősségeket, a W (Weaknesses) a gyengeségeket míg az O (Oppurtunities) a lehetőségeket és a T (Threats) a veszélyeket jeleníti meg számunkra. A számunkra kényelmes stratégia is tartalmazza ezeket a mozaikszavakat. Az öt perces stratégia nagy lehetőség a gyors pénzszerzésre, azonban erősségei mellett gyengesége a lassú hozam és veszélye, hogy duplázás nélkül kevés hozamhoz jutunk. Kreatív módon kell lefoglalni az értéklánc menti stratégiai célokat, hogy hasznunkat minél gyorsabban tudjuk maximalizálni. Az öt perces stratégia során fél-egy percenként nyissunk pozíciókat, így egyből tudjuk, hogy melyik pozíciónkat kell duplázni. Az általánosan felmerülő kérdésre, hogy kell-e dupláznunk a nyertes pozíciókat, a válasz egyértelműen nem.

Bináris opció stratégia

A duplázás lényege a veszteségek visszanyerése úgy, hogy egyre több pénzt kockáztatunk. A nyertes kereskedésnél tehát dőljünk hátra, és ne kockáztassunk duplázással. Konstatáljuk a nyereményünket, és fektessünk be egy új pozícióba minimális téttel! bináris kereskedés stratégia