Bináris opciók és stratégiaalkotás

Mielőtt rátérnénk a legfőbb online kereskedelmi stratégiákra, rögzítenünk kell néhány kulcsfontosságú fogalmat és szükséges megismerni a CopyOp Trading működési elvét. A vállalati tervezés tapasztalati előzményei során az informális és a formális tervezést különíthetjük el. Általában mindkettőhöz szükségeltetik egy egyszerű pénzügyi terv rövid távú pénzügyi mutatókkal. Hosszú távú stratégiákat akkor érdemes alkalmazni, ha parciális előirányzatokat és különálló tervezési részlegekkel dolgozunk együtt egyazon időben. Amennyiben ezt a témát szeretné jobban megérteni és elsajátítani, a világ első számú oldalát, a német nyelvű http://www.binoptionen.com/ weboldalt ajánljuk tájékozódásra.

A stratégiai modernitás elmélete az online korszakban vette kezdetét. A Harvard iskola alapvetően két kérdésre keresi a választ: Milyen üzleti területeken van jelen a vállalkozás és milyen üzletágaljban szándékozik tevékenykedni a jövőben? Az iskola kialakította a SWOT elődjét, mely az online kereskedelem és a bináris stratégiákat támogató fundamentális elemzés relációiban is kulcsfontosságúak lehetnek. A már említett német oldal itt foglalkozik ezzel a témával igencsak mélyrehatóan: http://www.binoptionen.com/broker-vergleich/ .Az S betű (Strengths) az erősségeket, a W (Weaknesses) a gyengeségeket míg az O (Oppurtunities) a lehetőségeket és a T (Threats) a veszélyeket jeleníti meg számunkra. A számunkra kényelmes stratégia is tartalmazza ezeket a mozaikszavakat. Az öt perces stratégia nagy lehetőség a gyors pénzszerzésre, azonban erősségei mellett gyengesége a lassú hozam és veszélye, hogy duplázás nélkül kevés hozamhoz jutunk. Kreatív módon kell lefoglalni az értéklánc menti stratégiai célokat, hogy hasznunkat minél gyorsabban tudjuk maximalizálni. Az öt perces stratégia során fél-egy percenként nyissunk pozíciókat, így egyből tudjuk, hogy melyik pozíciónkat kell duplázni. Az általánosan felmerülő kérdésre, hogy kell-e dupláznunk a nyertes pozíciókat, a válasz egyértelműen nem.

A duplázás lényege a veszteségek visszanyerése úgy, hogy egyre több pénzt kockáztatunk. Részletes mutatókat és statisztikát ezzel kapcsolatban itt találhat: http://www.binoptionen.com/signale .A nyertes kereskedésnél tehát dőljünk hátra, és ne kockáztassunk duplázással. Konstatáljuk a nyereményünket, és fektessünk be egy új pozícióba minimális téttel! Ezzel a stratégiával tehát kifizetődő módon tudunk kereskedni az Algobit rendszerében.