A sikeres vállalkozások titka részben azon múlik, hogy az egyes projektek megvalósításának területén mekkora szakértelemmel mozognak otthonosan az illetékesek. A projektmenedzsment képzés sokszor még a területen tevékenykedő szakemberek számára is képes újat mutatni, ráadásul az elsajátítható minősítés elmozdíthatja a karrier alakulását. Mindegy, hogy már régóta a területen dolgozik, és szeretné frissíteni tudását, vagy pályakezdőként tenné kelendőbbé önéletrajzát, a megfelelő cég választásával a vizsgára való felkészülés profikkal történhet. A piacon tevékenykedő cégek között a Szinergia Kft. egyre nagyobb népszerűségnek örvend, s ennek hátterében a nagy arányban sikeresen letett vizsgák állnak. Az előbb említett cég székhelye Budapesten található, projektmenedzsment képzéseiről pedig itt tájékozódhat: http://www.szinergia.hu/projektmenedzsment-kepzesek/

szinergia-pm-kepzes

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a projektmenedzsment vizsgák minősítéstől függetlenül komoly kihívás elé állítják a hallgatókat. Sokszor nem elegendő a tananyag elsajátítása, hiszen a gyakorlati tudás és a komplex rálátás legalább ekkora jelentőséggel bírnak. Ez utóbbiakat azonban kizárólag tapasztalt, jelentős szakértelemmel rendelkező profiktól lehet elsajátítani. A Szinergia Kft. azonban ennél sokkal többet nyújt! Ezen az aloldalon ismerheti meg, hogyan zajlik egy CAPM vizsgafelkészítő kurzus a Szinergia budai irodájában.

pmp-vizsgafelkeszitoNem lehet elégszer hangsúlyozni a gyakorlati tudás fontosságát. Sokan éppen azért fordulnak a céghez és választják a vizsgával elérhető minősítést, mert ezzel mind munkavállalás, mind a már magukénak tudott pozíció esetén számos előnyhöz juthatnak. A hazánkban még viszonylag kevesek által megszerzett végzettség garanciát jelent arra, hogy a területen valóan otthonosan mozgó szakemberként tevékenykedik. Nem véletlen olyan nehéz a vizsga, hiszen komplex rálátást követel meg a hallgatóktól. A megfelelő oktatási rendszerben kifejezetten vizsgaorientált előadások keretein belül sajátíthatják el ezt a hallgatók.

Ha vizsgafelkészítő kurzusokról van szó, akkor érdemes azokat előnyben részesíteni, amelyek kifejezetten vizsgaorientáltak. A Szinergia Kft. fontosnak tartja, hogy ilyen lehetőséggel álljon a résztvevők rendelkezésére. A kurzus során a szakemberekkel azokat a területeket veszik sorra a hallgatók, amelyek garantáltan elő fognak fordulni a vizsgán. Nem pusztán a konkrét tananyagot öleli ez fel, hanem minden, vele kapcsolatban felmerülő kérdést is. A projektmenedzsment képzéseken sok olyan szakember is részt vesz, akik már vezetőként, vagy saját vállalkozásukban tapasztalják meg a gyakorlati nehézségeket. A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy a profikkal megosszák kétségeiket, problémáikat, s a trénerek tudásuk legjavát nyújtva igyekeznek ezek kapcsán megtalálni a megfelelő megoldásokat.

PMP vizsga

A Szinergia Kft. tapasztalatai azt mutatják, hogy a vizsgaorientált képzések, a kritikus pmp vizsgaterületek többszöri átbeszélése, a kreatív megoldások és a kimagasló színvonalú hozzáértés együttesen alkalmasak arra, hogy a hallgatók sikeres vizsgát tudjanak maguk mögött. Sokaknak nincs idejük arra, hogy az eredménytelen vizsgákat ismételgessék, s persze ez plusz költségekkel is járna. A megfelelő felkészítő cég segítségével nem csak a vizsgához szükséges óraszámot teljesítheti, de olyan elméleti és gyakorlati tudáshoz is hozzájuthat, amelyet valóban sikeresen alkalmazhat majd mind a vizsga, mind az utána következő tevékenykedés során.